db SKILLS Eleven
Absoluut het beste materiaal wat er heden verkrijgbaar  is. Met deze  db skills keepershandschoen heb je een uitstekende grip, gevoel en wereld kleefkracht over de bal. Geschikt voor elke keeper. De db SKILLS keepershandschoenen zijn namelijk voorzien van VERWIJDERBARE fingersave.

De keepershandschoen is gemaakt van neopreen materiaal, giga grip latex van de beste fabrikant ter wereld. Alle keepershandschoenen in het topsegment zijn gemaakt van deze latex, maar nergens verkrijgbaar voor deze prijs.

De keepershandschoen heeft een witte binnen palm van 4,0 mm en 3,5 mm padding. De verstevigde polssluiting is gemaakt van latex en neopreen. De elastiekband is voor ieder naar zijn wens te verstellen.   De db SKILLS keepershandschoen is voorzien van een extra protection laagje, voor het tegen gaan van snelle slijtage bij o.a. kunstgras.

db SKILLS Eleven keepershandschoenen prijs per stuk € 69,95. NU 2 paar voor €99! 

 Bestel de db SKILLS Eleven keepershandschoenen hier...

 

db SKILLS Eleven

 

Welke maat keepershandschoenen heb ik?
Het is vaak niet altijd gemakkelijk om te bepalen welke maat keepershandschoenen voor jou de juiste zijn. Om je een handje op weg te helpen kun je hieronder een maattabel vinden. 

Welke maat keepershandschoenen heb ik?