AC Milan heeft de matige eerste seizoenshelft zondag afgesloten met een zege op Frosinone. Bij de degradatiekandidaat werd het 2-4.

De ploeg van trainer Sinisa Mihajlovic kwam in de eerste helft nog wel op achterstand maar herstelde zich na rust. Ignazio Abate, Carlos Bacca en Alex zorgden voor een ruime marge maar de wedstrijd werd in de slotfase nog even spannend door een tegentreffer van Federico Dionisi. Diep in blessuretijd bracht Giacomo Bonaventura de eindstand op het bord.

Nigel de Jong mocht vanwege een schorsing na zijn rode kaart een week geleden tegen Verona (1-1) niet meedoen.

Voor AC Milan was het de achtste zege in zeventien competitiewedstrijden tot dusver. De Italiaanse topclub staat daarmee op de zesde plaats in de Serie A. De competitie in Italië wordt na de feestdagen op 6 januari hervat.