Atlético Madrid heeft zich als eerste club geplaatst voor de kwartfinale van de Copa del Rey. In de return van de achtste finale van het Spaanse bekertoernooi verloor Atlético thuis met 3-2 van Las Palmas. De eerste wedstrijd vorige week won de club al met 2-0 en dat was genoeg om zich te plaatsen voor de kwartfinale.

Na een rustige eerste helft scoort Antoine Griezmann de 1-0. Acht minuten daarna wordt het weer spannend en scoort Marko Livaja de 1-1. In de 61e minuut zorgt Angel Correa voor de 2-1. In de slotfase bleek Atlético iets te veel gas terug te hebben genomen. Marko Livaja maakt in de 89e minuut gelijk en daarna in de blessuretijd bezorgde Mateo Garcia Las Palmas zelfs nog de overwinning.

db: Atlético Madrid verliest 3-2 van Las Palmas