Deze db SKILLS black camo keepershandschoenen zijn de platte-vinger uitvoering met fingersave die ook verwijderbaar zijn en leverbaar in de maten 5 t/m 8. De perfecte keepershandschoen voorzien van supergrip foam in prachtige camouflage kleuren.


De juiste keuze bij db 
db heeft keepershandschoenen in alle soorten. Wij van db werken uitsluitend met de beste materialen en kiezen ervoor om ook te gaan voor, de beste prijs keepershandschoenen.


Het kopen van keepershandschoenen is niet altijd eenvoudig. De keus is groot en er zijn veel soorten. U mag ons altijd bellen voor advies , we geven graag tips. De visie verliezen we nooit uit het oog , we gaan voor de beste kwaliteit keepershandschoenen en voor de beste prijs keepershandschoen. Je db keepershandschoenen onderhouden is belangrijk , om de kwaliteit van de keepershandschoenen te behouden. Het voordeel is dat ze hierdoor langer mee gaan. 


Het onderhouden van je keepershandschoenen
Om optimale grip te verkrijgen en te behouden, raden wij u aan om het handschoenlatex steeds NAT te maken en te houden voor wedstrijden en trainingen. Het latex mag NOOIT droog worden, dit ook om snelle slijtage tegen te gaan.
Elke vorm van beschadiging zal de levensduur en de grip van de keepershandschoenen verkorten. 

Uw db keepershandschoenen zullen langer meegaan als u ze reinigt in lauw water (max. 30°C) en laat drogen op kamertemperatuur. 

Leg bij het drogen je handschoenen nooit op een warmtebron en doe ze zeker NIET in de droogtrommel. Bewaar de handschoenen op een droge plaats en let er op dat de latex delen elkaar niet raken.

db: Black camo keepershandschoenen