Wilfried Bony is ontzettend trots op zijn transfer naar Manchester City. De 26-jarige Ivoriaan komt over van Swansea City en tekent een contract tot en met de zomer van 2019. "Het is een fantastisch gevoel voor mij. Ik ben erg trots om hier te zijn en het wordt een geweldige uitdaging", vertelde de oud-speler van Vitesse voor wie 36 miljoen euro wordt betaald.

 Bony wil Champions League winnen

"Het is geweldig om onderdeel te worden worden van één van de grootste clubs ter wereld", vervolgde Bony op de website van zijn nieuwe werkgever. Dit is een geweldige kans." De spits maakte dit seizoen in 54 competitieduels 26 treffers voor Swansea City en werd in het seizoen 2012/2013 met 31 goals topscorer van de eredivisie

"Ik denk dat ik een geweldige beslissing heb genomen. Manchester City speelt in de Champions League. Aan het einde van vorig seizoen zei ik al dat ik naar een club wilde die Champions League speelt en dat ik die wil winnen. City is een geweldige club met spelers die veel ervaring hebben. Ik geloof dat we het kunnen."

Bony kan aan de bak met de ploeg uit Manchester. In de achtste finales van het kampioenenbal neemt City het in een dubbele ontmoeting op tegen FC Barcelona.