Club Brugge heeft zichzelf dinsdag een slechte dienst bewezen in de derde voorronde van de Champions League. De Belgische bekerwinnaar speelde in Athene tegen Panathinaikos ruim een helft met een man meer, maar ging toch onderuit: 2-1. Nikos Karelis schoot de Griekse club van trainer Yannis Anastasiou in de tweede helft vanaf 11 meter naar de winst.

Club Brugge verliest met man meer tegen Panathinaikos

Met een man meer op het veld kreeg Club kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar na een handsbal van doelpuntenmaker Bolingoli ging de bal wederom op de stip. Nu ontfermde Nikos Karelis zich over de bal en was het wel raak voor de tien Grieken, die daarna een muur optrokken voor hun eigen doel. Dat bleef wegens het uitblijven van een Brugs slotoffensief eenvoudig overeind.

De Grieken raakten kort voor rust verdediger Sergio Sánchez kwijt met een rode kaart, maar wonnen met tien man alsnog.