Tijdens het jaarlijks zeer druk bezochte familie-evenement wordt traditiegetrouw de selectie voor het komende seizoen gepresenteerd, terwijl de nieuwe aanwinsten per helikopter hun entree in het stadion maken. Maar ook is er voor jong en oud, van alles te doen in en rondom het stadion. 


De Open Dag van Feyenoord is een begrip in Nederland. Het succes van het evenement blijkt ieder jaar opnieuw, als supporters een onvergetelijke dag beleven. Ook dit jaar verwacht men een grote drukte en zullen er daarom, in tegenstelling tot voorgaande jaren, geen podia zijn waar de spelers handtekeningen uitdelen. In plaats hiervan zullen de spelers meer en langer aanwezig zijn bij de activiteiten tijdens het buitenprogramma.

Onder anderen Rick Karsdorp, Eljero Elia en Terence Kongolo vertrokken bij de landskampioen en daarvoor in de plaats kwamen Kevin Diks, Jean-Paul Boëtius en Sofyan Amrabat naar Rotterdam. De nieuwe aanwinsten werden traditiegetrouw met de helikopter het stadion binnengevlogen en vervolgens aan het legioen gepresenteerd.

db:  De Open Dag van Feyenoord

db:  De Open Dag van Feyenoord

db:  De Open Dag van Feyenoord