Engeland tegen Schotland eindigde maar liefst in 6-0. Dat is de grootste uitslag die tot nu toe werd neergezet. Jodie Taylor maakte maar liefst de helft van de doelpunten.

Engeland vloog al snel uit de startblokken en na een half uur spelen stond er al een 3-0 voorsprong op het scorebord. de eerste twee doelpunten werden gemaakt door Taylor en Ellen White zorgden voor het andere doelpunt. Toen de tweede helft zo'n tien minuten onderweg was maakte Taylor haar hattrick compleet en zette Engeland op 4-0.

Zo kwam Schotland er ook in de tweede helft totaal niet aan te pas. In de slotfase vielen nog eens twee doelpunten. Dankzij Jordan Nobbs en Toni Duggan werd de eindstand op 6-0 bepaald. Engeland is daardoor de koploper in groep D. Spanje, dat eerder op woensdag Portugal met 2-0 versloeg, is de nummer twee.

db: EK vrouwenvoetbal