Op een basisplaats hoeft Warner Hahn dit seizoen niet te rekenen bij Feyenoord, maar de clubleiding heeft de doelman wel een nieuw contract voorgelegd.

Technisch directeur Martin van Geel heeft met Hahn een principeakkoord bereikt dat de 23-jarige goalie tot medio 2019 aan Feyenoord bindt.

"Ik heb het heel erg naar mijn zin in De Kuip, dus voor mij was er geen reden om te twijfelen aan een langer verblijf", aldus Hahn op de website van de Rotterdammers.

"Op het moment dat de club met het voorstel kwam voor een nieuw contract, stond ik daar direct voor open. Feyenoord is een grote club, waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Ik ken alle jongens en lig goed in de groep."

Hahn is dit seizoen tweede keeper achter Kenneth Vermeer. "Natuurlijk is het soms lastig om op dit moment geen eerste doelman te zijn, maar ook op de trainingen leer ik heel veel. Ik moet geduld hebben, maar ook dat maakt mij mentaal sterker. De technische staf is tevreden over mijn ontwikkeling en heeft plannen met mij. Daarnaast leer ik veel van keeperstrainer Patrick Lodewijks en ook van Kenneth. We praten veel over het vak en houden elkaar scherp."

Warner Hahn (links) tijdens een training van Feyenoord