Nice heeft de topper in Frankrijk met Paris Saint-Germain met 3-1 gewonnen. Daardoor maakt Nice nog een kleine kans op de Franse titel. In de laatste minuut kreeg de gefrustreerde Thiago Motta van PSG een rode kaart vanwege slaan. Drie minuten later moest zijn ploeggenoot Ángel di María er ook uit vanwege ruw spel.

Nice kwam op voorsprong door Mario Balotelli, zijn veertiende goal alweer van dit seizoen. Vlak na rust verdubbelde Ricardo Pereira de score namens de thuisploeg. PSG kreeg weer hoop na de 2-1 van Marquinhos.

In de blessuretijd besliste Anastasios Donis het duel door de 3-1 aan te tekenen. Niet alleen verloor de Parijse ploeg een paar hele dure punten, twee spelers kregen in de turbulente slotfase ook nog de rode kaart. Thiago Motta en Ángel Di María konden inrukken en het duo wacht daarom een schorsing.

Nice blijft derde, maar is Paris Saint-Germain nu tot op drie punten genaderd. De kampioen en de nummer twee plaatsen zich voor de groepsfase van de Champions League.

db: Nice-PSG