Caner Cavlan is de meest gewilde speler van promovendus De Graafschap. De linkspoot, die vorig seizoen in de Jupiler League furore maakte als linksback, staat op het punt om naar een nieuwe club te verkassen.

Heerenveen slaat mogelijk slag met publiekslieveling promovendus: 'Dubbel gevoel' 

 

Cavlan is een geboren Doetinchemmer en een publiekslieveling. De supporters zien hem liever niet vertrekken, maar sc Heerenveen lonkt. Een transfer dreigt. "Daar houd ik inderdaad rekening mee. Het is een beetje een dubbel gevoel. Aan de ene kant wil je zo'n speler er graag bijhouden, maar nu kan de club nog geld aan Caner verdienen", geeft trainer Jan Vreman aan in de Gelderlander

De Graafschap verliest zo mogelijk een belangrijke schakel, terwijl het zich eerder juist versterkte met tal van spelers. Zo kwamen Youssef El Jebli, Bryan Smeets, Thijs Bouma, Alexander Bannink, Erik Quekel en Tim Linthorst de club versterken. "Ik ben tevreden met de spelers die we gehaald hebben. Het zijn allemaal spelers die in de top van de eerste divisie hebben gespeeld. Maar er moet nog wel wat bij. We zoeken nog een aanvaller en een linkermiddenvelder. Gelukkig hebben we nog even de tijd."