Juventus is de enige club in Groep D van de Champions League die na twee wedstrijden nog geen punt heeft ingeleverd. In Italë kwam Sevilla van een koude kermis thuis. Met een 2-0 nederlaag moesten de Spanjaarden weer huiswaarts keren.

In de competitie wil het met Juventus noch met Sevilla vlotten. De titelverdediger in de Serie A schittert echter wel op het Europese toneel. Dat leidde in Manchester al tot winst op City (1-2) en nu opnieuw. Ook tegen de Spanjaarden, die Gladbach in het openingsduel hadden verslagen, toonde de 'Oude Dame' zich allesbehalve stram, opmerkelijk vief zelfs.

Paul Pogba had al na 28 seconden bijna succes. Juan Cuadrado had halverwege de eerste helft de 1-0 op de schoen, maar zijn lobje, in buitenspelpositie weliswaar, ging over. De Colombiaan revancheerde voor de pauze. Hij leek zich bij de achterlijn vast te lopen, maar kreeg die bal toch bij Andrea Barzagli. Diens afgemeten voorzet landde op het hoofd van Alvaro Morata. Het viel 'Juve' hooguit kwalijk te nemen dat een tweede doelpunt lang uitbleef. Simone Zaza scoorde die uiteindelijk

Juventus