NAC Breda denkt na over een andere invulling van de technische staf, schrijft BN/De Stem. Dat zou kunnen betekenen dat er een nieuwe trainer wordt aangesteld. De club is op de ranglijst afgezakt naar de zeventiende plaats.

 

In november maakte NAC nog bekend dat Eric Hellemons de rest van het seizoen hoofdtrainer is. Hij volgde de ontslagen Nebojsa Gudelj op, aanvankelijk als interimtrainer. Er waren gesprekken met Gertjan Verbeek en Robert Maaskant, maar beiden haakten af. Volgens de krant wordt het gerucht steeds sterker dat Maaskant nu toch weer in beeld is om de club te behoeden voor degradatie.


Algemeen directeur Justin Goetzee houdt zich op de vlakte. "Als je zeventiende staat, vind ik dat je alle opties en scenario's moet bekijken", zegt hij. In het contract van trainer Hellemons staat dat hij bij het aanstellen van een nieuwe trainer weer assistent zou kunnen worden. Zelf zei Hellemons er geen problemen mee te hebben om een stapje terug te doen als dat in het belang van de club is.

NAC Breda