De KNVB heeft Excelsior, Willem II en PSV ervan op de hoogte gesteld, dat zij de mogelijkheid hebben om binnen acht dagen een schriftelijk verzoek in te dienen om hun respectievelijke wedstrijden tegen NAC Breda te laten overspelen.

 
NAC riskeert overspelen duels
 

Dit omdat NAC in deze drie wedstrijden de niet speelgerechtigde Milos Zukanovic in het veld heeft gebracht. De Kroaat, die als amateur actief is in de jeugdopleiding van NAC, blijkt niet over een werkvergunning te beschikken.

Uiteindelijk beslist het bestuur betaald voetbal wat er met de uitslagen van NAC Breda-Willem II (0-0), Excelsior-NAC Breda (0-0) en NAC Breda-PSV (0-2) gebeurt. Er zijn twee opties: de wedstrijd in zijn geheel laten overspelen of de huidige uitslag handhaven. In de reglementen wordt niet gerept van een reglementaire 0-3 nederlaag.

Gezien de geringe speeltijd van Zukanovic in de drie duels (respectievelijk vier, zeven en achttien minuten) en het feit dat er tijdens zijn invalbeurten geen verandering is opgetreden in het uiteindelijke resultaat, lijkt handhaving van de huidige uitslagen het meest voor de hand liggend.