ADO Den Haag verloor in één klap twee spitsen en moet nu op zoek naar spelers die in de punt van de aanval kunnen spelen. Daarvoor heeft ADO diverse kandidaten op het oog.

Oude bekende in beeld bij ADO: 'We kennen hem, hij kan beter worden dan toen' 

 

Door het vertrek van Mike van Duinen en Michiel Kramer moet ADO schakelen. Mike Havenaar staat hoog op de verlanglijst van de Hagenaars, zoals VoetbalPrimeur onlangs al meldde. "Mike kennen we. Ik denk dat hij beter kan worden dan in zijn tijd bij Vitesse", geeft Henk Fraser, de trainer van de club, te kennen in het Algemeen Dagblad. Maar ook Tom van Weert, een 25-jarige aanvaller van Excelsior, wordt gevolgd. Hij baarde opzien door dertien goals te maken voor de degradatiekandidaat.

Niet alleen het spitsenlijstje is gevuld, ook voor andere posities kijkt ADO rond. Zo aast de club voor de flanken op de transfervrije Ruben Schaken, die zich beraadt op een voorstel van de club. En de Braziliaan Ayrton Pinheiro Vitor werd als middenvelder getest. "Hij deed het tegen Laakkwartier prima, maar ik had zelf ook nog mee gekund. Dus wil ik hem woensdag ook tegen Scheveningen zien."