PSV heeft zondag op bezoek bij Roda JC opnieuw verloren. Na het 1-0 verlies vorige week tegen FC Groningen ging de ploeg van trainer Phillip Cocu met 2-1 onderuit in Kerkrade.

PSV verliest ook bij Roda JC

Al na negen minuten kwam PSV op voorsprong. Tim Matavz scoorde na een combinatie met Memphis Depay.

In de 68e minuut zorgde Mark Jan Fledderus voor de gelijkmaker. Kort na de 1-1 kreeg Depay de rode kaart en moest PSV de laatste fase met een man minder spelen.

Frank Demouge van de thuisclub kopte tegen de onderkant van de lat. Even later scoorde Krisztian Nemeth wel voor Roda.

In blessuretijd moest PSV-doelman Przemyslaw Tyton per ambulance van het veld, nadat hij hard in aanraking met een stang van het doelnet was gekomen.

Tyton werd voordat hij werd afgevoerd minutenlang op het veld verzorgd. Ola Toivonen ging vervolgens de laatste fase van het duel in het doel staan.

De Poolse sluitpost maakt het 'naar omstandigheden goed', zo liet PSV opTwitter weten. Tyton was volledig bij bewustzijn in de ambulance en wordt in het ziekenhuis nader onderzocht.