Cristiano Ronaldo zal tot het einde van het seizoen niet meer met de pers praten. Dat zei de boze Europees topscorer aller tijden na de Champions League-blamage in eigen huis tegen Schalke 04. "Tot het einde van het seizoen kan ik beter niets meer zeggen", zei de aanvaller van Real Madrid.

 
Ronaldo is boos en zegt niets meer.
 

Al tijdens de wedstrijd liet de topspeler zijn ongenoegen blijken over het niveau van zijn ploeggenoten. Bij vlagen droop de frustratie er van af bij de Portugese topper. Na één van zijn twee treffers draaide hij zich om en leek hij harde woorden te spreken richting zijn ploeggenoten.

Het was grotendeels aan Ronaldo te danken dat de nederlaag tegen Schalke (3-4 na een 2-0 zege in Duitsland) de Galactico's niet fataal werd. "Ronaldo maakte twee goede goals, de rest van de spelers haalde zijn niveau niet", stak Real-coach Carlo Ancelotti zijn sterspeler een hart onder de riem.

Wat Ronaldo met zijn zwijgen denkt te bereiken is niet duidelijk, maar volgens Spaanse kranten toont het opnieuw aan dat hij niet helemaal gelukkig is bij de Madrileense topclub. Ook zou hij ontevreden zijn over een fluitconcert van de Real-fans.

Real werd na het laatste fluitsignaal uitgefloten door de eigen fans. Ronaldo liep daarop rechtstreeks naar de catacomben, maar werd door Real-doelman Iker Casillas overgehaald om toch (een deel van) de fans te bedanken.