Schalke wist in  in Groep K de koppositie vast te houden tegen concurrent Sparta Praag. Zonder Klaas-Jan Huntelaar werd het in de Veltins Arena in Gelsenkirchen donderdagavond 2-2.

Zonder de aan zijn heup geblesseerde Klaas-Jan Huntelaar startte Schalke tegen  Sparta Praag. De Nederlandse aanvaller zag in de eerste helft dat zijn collega's het goed deden zonder hem.

Een vrije trap van Schalke's Kaan Ayhan belandde namelijk in de zesde minuut precies op het hoofd van Franco Di Santo, die knikte vervolgens de 1-0 binnen.

De tweede helft was nauwelijks begonnen of Kehinde Fatai liet een knalhard schot van zijn schoen vertrekken. De pegel van de Sparta-aanvaller trof doel, 1-1. David Lafata dompelde de thuisploeg in rouw door na een uur de Tsjechen een 1-2 voorsprong te bezorgen.

Di Santo liet zien over een geweldig spelinzicht te beschikken. Leroy Sané maakte het daarna fraai af, 2-2.