John Terry heeft de kritiek van Zlatan Ibrahimovic op de spelers van Chelsea niet naast zich neer kunnen leggen. De ervaren Engelsman heeft gereageerd op de woorden van Ibrahimovic, die de spelers van The Blues woensdag na het onderlinge Champions League-treffen 'baby's' noemde.

De excentrieke Zweed van Paris Saint-Germain hekelde Terry en zijn ploegmaten, omdat zij na een overtreding van Zlatan massaal om rood kwamen vragen bij scheidsrechter Björn Kuipers. Met succes. De Nederlander stuurdeIbra van het veld.

John Terry

'Elk team doet het'

"Je moet gewoon opkomen voor je teamgenoten", was Terry het in gesprek metTalksport totaal niet eens met de kritiek van Ibrahimovic.

"Het hoort bij het voetbal. Elk team doet het. Als ik 20 of 30 meter moet rennen, ziet het er niet leuk uit, maar als er al vijf of zes teamgenoten bij de scheidsrechter staan, vind ik dat ik ze moet steunen."

2-2

Zonder Zlatan wist Paris Saint-Germain zich woensdag overigens toch te plaatsen voor de kwartfinales van de Champions League. Het 2-2 gelijkspel op Stamford Bridge was na de 1-1 in Parijs voldoende voor de Fransen.