Trainer Giovanni van Bronckhorst was zondag niet te spreken over zijn elftal in de met 1-0 verloren wedstrijd tegen Sparta Rotterdam.
 
"Een heel teleurstellende middag. We verloren de duels en waren niet goed in balbezit", begon Van Bronckhorst zijn verhaal voor de camera van FOX Sports.
 
Feyenoord kwam al na 47 seconden spelen op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Mathias Pogba en worstelde daarna lange tijd vooral met zichzelf. "We kwamen niet in de wedstrijd, creëerden pas in het laatste half uur kansen. We konden niet ons eigen spel spelen", aldus Van Bronckhorst.
 
db: Feyenoord - Sparta
 
De oefenmeester wilde niet al te diep ingaan op een moment een kwartier voor tijd waarbij het erop leek dat Sparta-verdediger Sherel Floranus een voorzet vanaf de rechterkant achter zijn doellijn wegwerkte. "Wel of niet over de lijn? Daar moeten we sowieso niet over zeuren. We moeten dit accepteren."
 
Van Bronckhorst zag dat zijn spelers niet ongeschonden uit de strijd kwamen want hij moest zowel Terence Kongolo als Eljero Elia noodgedwongen naar de kant halen. "Terence had last van zijn bovenbeen. Eljero had enkelklachten en ook Bilal Basacikoglu en Nicolai Jörgensen hadden last van dat gewricht. Dat is afwachten.