Toon Gerbrands wordt door PSV-volgers gezien als één van de belangrijke schakels achter het kampioenschap van vorig seizoen. De algemeen directeur laat nu doorschemeren dat de clubleiding rekening houdt met een vertrek van Georginio Wijnaldum, terwijl PSV zelf een serie in de Eredivisie wil neerzetten.

 Volgende grote transfersom zit eraan te komen voor PSV: 'Transfer waarschijnlijk'

 

 

Wat wil een mens nog meer na een recordseizoen? "Een serie neerzetten natuurlijk. We moeten nu doorgaan, al besef ik ook wel dat je niet altijd kampioen kunt worden. De lat ligt voor PSV op plek een in Nederland en nergens anders. Dat maakt het wel overzichtelijk en voor mij makkelijk om hier te werken", geeft Gerbrands aan in het Eindhovens Dagblad.

De selectie voor komend seizoen is al aardig op peil. "Achterin hebben we de zaken behoorlijk op orde en proberen we Jetro Willems te behouden. Op het middenveld is het afwachten wat er gebeurt omdat Georginio Wijnaldum waarschijnlijk een transfer gaat maken. Voorin zijn we een eind op weg. In de media circuleren diverse namen, in de komende dagen verwachten we zeker een nieuwe aanvaller te