De winterstop is weer bijna voorbij! Voor welke keepershandschoenen ga jij?

db skills cm 1

db SKILLS CM1 keepershandschoenen
Deze db SKILLS CM 1 keepershandschoenen zijn de rollfinger uitvoering met fingersave die ook verwijderbaar zijn en leverbaar in de maten 6/ t/m 9 . De perfecte keepershandschoen voorzien van supergrip foam in prachtige camouflage kleuren. Rollfinger keepershandschoenen hebben meer vangoppervlakte dan een gewone plattevinger keepershandschoen. De polsband is aan de zijkant open hierdoor kan je gemakkelijk de handschoenen aandoen.

Bestel de db SKILLS cm 1 hier... 

 

 

 

 

 db fs Orange 

db SKILLS CT 1 FS Orange
Fingersave zorgt ervoor dat de vingers niet ombuigen als je de bal vangt. Rollfingers hebben meer vangoppervlak en zodoende meer grip op de bal . De db SKILLS CT zijn qua foam voorzien van contactfoam dit foam heeft de hoogste kleefkracht die er is .

De band van de keepershandschoen is gemaakt van Neoprene, dat zorgt ervoor dat de band veel sterker is. Neoprene is namelijk een synthetisch rubber. Het is zacht en soepel en het is ook nog eens stevig wat weer ten goede komt aan de levensduur van de keepershandschoenen. De band is voorzien van elastiek zodat hij dubbel om de pols heen kan . Dit zorg voor een betere ondersteuning van de pols en dat je de handschoen optimaal naar eigenwens kan dragen . 

De handschoen is leverbaar in de maten 6 en 7.

Natuurlijk ook voorzien van een handige opbergtas waarin je de handschoenen goed kunt opbergen . De tas is namelijk voorzien van mesh materiaal dat zorgt voor de juiste ventilatie van de handschoenen.

 

Bestel de db SKILLS CT 1 FS Orange hier...

 

 

 

db SKILLS Eleven

db SKILLS Eleven
Absoluut het beste materiaal wat er heden verkrijgbaar  is. Met deze  db skills keepershandschoen heb je een uitstekende grip, gevoel en wereld kleefkracht over de bal. Geschikt voor elke keeper. De db SKILLS keepershandschoenen zijn namelijk voorzien van VERWIJDERBARE fingersave.

De keepershandschoen is gemaakt van neopreen materiaal, giga grip latex van de beste fabrikant ter wereld. Alle keepershandschoenen in het topsegment zijn gemaakt van deze latex, maar nergens verkrijgbaar voor deze prijs.

De keepershandschoen heeft een witte binnen palm van 4,0 mm en 3,5 mm padding. De verstevigde polssluiting is gemaakt van latex en neopreen. De elastiekband is voor ieder naar zijn wens te verstellen.   De db SKILLS keepershandschoen is voorzien van een extra protection laagje, voor het tegen gaan van snelle slijtage bij o.a. kunstgras.

 

Bestel de db SKILLS Eleven keepershandschoenen hier... 

 

 

db SKILLS

db SKILLS RF FS 
Keepershandschoenen db SKILLS RF fingersave leverbaar in de maten 6 t/m 11 voor de prijs van € 47,95. Roll finger het foam van de handschoen is rond rondom de vingers hierdoor ontstaat meer vangoppervlak voor de keeper.

Wij adviseren altijd om een set  2 paar te kopen in een seizoen het is beter om 1 paar voor de training en het andere paar voor de wedstrijd te gebruiken. Deze keepershandschoenen hebben een optimale grip onder zowel natte als droge omstandigheden. Zijn voorzien van fingersave voor een juiste bescherming van de vingers. Gemaakt van het beste latex supergrip en perfecte pasvorm.

De band van de keepershandschoen is gemaakt van Neoprene, dat zorgt ervoor dat de band veel sterker is. Neoprene is namelijk een synthetisch rubber. Het is zacht en soepel en het is ook nog eens stevig wat weer ten goede komt aan de levensduur van de keepershandschoenen. Je zal zien dat vele merken erop over gaan schakelen en wat is er dan mooier dat je kan zeggen, bij db hebben ze dat al lang.

We zijn namelijk altijd op zoek om te vernieuwen en er voor te zorgen dat we meegaan met de tijd. Daarom adviseren wij van db als je de mogelijkheid hebt om te kiezen is neopreen als polsband door ons zeker een juiste keus.

 

Bestel de db SKILLS RF FS keepershandschoenen hier... 

 

 

db Classic Keepershandschoenen

db Classic
Deze keepershandschoenen zijn speciaal gemaakt voor de keepers die hun vak verstaan. Een keepershandschoen met fingersave, voorzien van de allerbeste fingersticks voor een optimale bescherming. Fingersave biedt de vingers middels lichte flexibele baleinen extra bescherming tegen blessures. Gemaakt van 4 mm Super Soft Grip Foam (SSGF) en all-the-way-strap, waardoor de handschoenen goed de polsen afsluiten. Elastische scheiding tussen de bandage en het foam op de handpalmen. Onmisbaar voor de keeper die zijn vak serieus neemt en uitsluitend met het beste materiaal wil werken.

 

Een platte vinger uitvoering is de db classic fingersave, de bovenkant van de handschoen is uitgevoerd in ribfoam. Met ribfoam kan je makkelijk een bal stompen zonder dat je daar last van hebt. Ben jij de keeper die graag veel ballen weg stompt? Dan is deze uitvoering ideaal voor je.

 

Zelfs voor de jonge keepers onder ons is deze uitermate geschikt. We kunnen deze keepershandschoenen al leveren voor de keepers in de mini’s. De beginmaat van deze keepershandschoen is 3 en we hebben ze t/m maat 11.

De db classic fingersave is een prachtige keepershandschoen voor een superprijs en al jaren bij ons in de collectie!


Bestel de db Classic keepershandschoenen hier...