Deze keepershandschoenen zijn speciaal gemaakt voor de keepers die hun vak verstaan. Een keepershandschoen met fingersave, voorzien van de allerbeste fingersticks voor een optimale bescherming. Fingersave biedt de vingers middels lichte flexibele baleinen extra bescherming tegen blessures. Gemaakt van 4 mm Super Soft Grip Foam (SSGF) en all-the-way-strap, waardoor de handschoenen goed de polsen afsluiten. Elastische scheiding tussen de bandage en het foam op de handpalmen. Onmisbaar voor de keeper die zijn vak serieus neemt en uitsluitend met het beste materiaal wil werken.

 

Een platte vinger uitvoering is de db classic fingersave, de bovenkant van de handschoen is uitgevoerd in ribfoam. Met ribfoam kan je makkelijk een bal stompen zonder dat je daar last van hebt. Ben jij de keeper die graag veel ballen weg stompt? Dan is deze uitvoering ideaal voor je.

 

Zelfs voor de jonge keepers onder ons is deze uitermate geschikt. We kunnen deze keepershandschoenen al leveren voor de keepers in de mini’s. De beginmaat van deze keepershandschoen is 3 en we hebben ze t/m maat 11.

De db classic fingersave is een prachtige keepershandschoen voor een superprijs en al jaren bij ons in de collectie!

Bestel ze hier... 

db SKILLS cap