Absoluut het beste materiaal wat er heden verkrijgbaar  is. Met deze  db skills keepershandschoen heb je een uitstekende grip, gevoel en wereld kleefkracht over de bal. Geschikt voor elke keeper. De db SKILLS keepershandschoenen zijn namelijk voorzien van VERWIJDERBARE fingersave.

De keepershandschoen is gemaakt van neopreen materiaal, giga grip latex van de beste fabrikant ter wereld. Alle keepershandschoenen in het topsegment zijn gemaakt van deze latex, maar nergens verkrijgbaar voor deze prijs.

De keepershandschoen heeft een witte binnen palm van 4,0 mm en 3,5 mm padding. De verstevigde polssluiting is gemaakt van latex en neopreen. De elastiekband is voor ieder naar zijn wens te verstellen.   De db SKILLS keepershandschoen is voorzien van een extra protection laagje, voor het tegen gaan van snelle slijtage bij o.a. kunstgras.

Wij adviseren altijd om een 2 paar keepershandschoenen te kopen in een seizoen. Het is beter om 1 paar voor de training en het andere paar voor de wedstrijd te gebruiken.

db SKILLS Eleven keepershandschoenen prijs per stuk € 69,95.

NU 1+1 GRATIS bestel hier... 

GRATIS verzending bij DE Ballenzaak


db: SKILLS Eleven 1+1 GRATIS