De db SKILLS NO goal zijn innovatieve keepershandschoenen. De keeperschandschoenen zijn gemaakt met een nieuw ontwikkelde constructie, je handen hebben met deze db keepershandschoenen zeer nauw contact met de bal. Het is een handschoen ontworpen uit één stuk, waardoor de nieuwe db SKILLS keepershandschoenen de gemakkelijkste professionele keepershandschoenen ooit zijn. Met een gewicht van slechts 85 gram voelt het net alsof je een extra laag huid hebt toegevoegd.

-          100% flexibiliteit om je handen.  De keepershandschoenen zijn gemaakt van het lichtste materiaal.

-          Geen fingersave.

-          In totaal is de handschoen 33% lichter en 47% dunner dan de voorgaande keepershandschoenen

-          Altijd grip op de bal hebt ongeacht de weersomstandigheden.

Door de dikte en stijfheid van traditionele keepershandschoenen te verminderen is er een handschoen gecreëerd die het volledige potentieel van de handen van de keepers moet ontketenen. De polsband is vervangen door een flexibele mouw die vanaf het polsgewricht doorloopt tot de voorarm voor meer mobiliteit en comfort.  Voor extra stevigheid kan je ervoor kiezen om toch een band om je pols te doen, deze worden bij de keepershandschoenen meegeleverd.

 

db SKILLS NO goal

db SKILLS NO goal

De juiste keuze bij db
db heeft keepershandschoenen in alle soorten. Wij van db werken uitsluitend met de beste materialen en kiezen ervoor om ook te gaan voor, de beste prijs keepershandschoenen.

Het kopen van keepershandschoenen is niet altijd eenvoudig. De keus is groot en er zijn veel soorten. U mag ons altijd bellen voor advies , we geven graag tips. De visie verliezen we nooit uit het oog , we gaan voor de beste kwaliteit keepershandschoenen en voor de beste prijs keepershandschoen. Je db keepershandschoenen onderhouden is belangrijk , om de kwaliteit van de keepershandschoenen te behouden. Het voordeel is dat ze hierdoor langer mee gaan.

Het onderhouden van je keepershandschoenen
Om optimale grip te verkrijgen en te behouden, raden wij u aan om het handschoenlatex steeds NAT te maken en te houden voor wedstrijden en trainingen. Het latex mag NOOIT droog worden, dit ook om snelle slijtage tegen te gaan.

Elke vorm van beschadiging zal de levensduur en de grip van de keepershandschoenen verkorten.

Uw db keepershandschoenen zullen langer meegaan als u ze reinigt in lauw water (max. 30°C) en laat drogen op kamertemperatuur.

Leg bij het drogen je handschoenen nooit op een warmtebron en doe ze zeker NIET in de droogtrommel. Bewaar de handschoenen op een droge plaats en let er op dat de latex delen elkaar niet raken.