Keepershandschoenen: Zo maak je de beste keuze, Zo word je een top keeper!

db Logo

Je hart bonst in je keel. Je kijkt links en rechts van je en je ziet dat je even ver van beide doelpalen staat. Je veert op en neer en kijkt recht in de ogen van je tegenstander. Daar komt de aanloop! Wachten… Wachten… Spring! Met een magistrale zweefsprong duw je de penalty buiten het voetbalveld! Uiteraard sluit je dit geweldige moment af met een kus op je db keepershandschoenen: Dat was een makkie!

Ben jij vast van plan om de volgende Edwin van der Sar te worden? Ben je tegelijk het ijskonijn en de speelvogel van je voetbalclub? Weet dan dat talent alleen niet genoeg is om het te maken: de beste doelmannen beschikken ook over het allerbeste materiaal, in dit geval keepershandschoenen.

Wij van DE Ballenzaak selecteren wij het beste materiaal voor toekomstige top keepers. Onze keepershandschoenen van DE Ballenzaak worden gebruikt door de grotere doelmannen, van Wesley de Ruiter tot Marcel Mul. Je vraagt je misschien af wat onze keepershandschoenen meer hebben dan andere? Allereerst is er de perfecte grip: wanneer de bal met een razende snelheid op je afkomt, slaag je er met onze keepershandschoenen in hem perfect klem vast te hebben. De palm van elke keepershandschoen is immers ontwikkeld met de nieuwste technologie, waardoor de pasvorm nog meer is geoptimaliseerd. Daarnaast is gezorgd voor een stevige polsband, die de handschoen bijna omvormt tot een ‘second skin’.

Waar wacht je nog op? Kom je doel uit, heers in het luchtruim en kus je fantastische handschoenen bij elke glansprestatie!

 

Keepen zonder keepershandschoenen? Dat doe je toch niet? Of wel?

Bert Trautmann

Een keeper zonder keepershandschoenen, we kunnen het ons eigenlijk niet voorstellen. Toch worden deze nu onmisbaar geachte attributen nog niet zo lang gebruikt. Want al bestaat het voetbal zelf al minstens 3000 jaar, keepershandschoenen vinden we pas terug vanaf de jaren 70 van de vorige eeuw.

Wanneer je op zoek gaat naar nieuwe keepershandschoenen mag je dus niet vergeten dat het oog ook hier wat wil, maar dat het draagcomfort toch het allerbelangrijkste blijft. Voor de pasvorm en maat is het wel even uitkijken, gelukkig bestaan hier uitgebreide matentabellen waar je kan nakijken welke maat jij precies nodig hebt.

 

DE Beste kwaliteit voor DE Beste prijs!

Een goede keepershandschoen kost wel wat, toch kan je beter niet besparen op kwaliteit. Behandel je handschoenen liever goed en volgens de regels van de kunst. Stop ze nooit in de wasmachine en laat ze altijd natuurlijk aan de lucht drogen. Hoe je de keepershandschoenen verder moet behandelen lees je hier.

DE Ballenzaak stond bij de oprichting synoniem voor de leverancier van “de beste keepershandschoenen voor de beste prijs”. We leverden uitsluitend keepershandschoenen van de beste kwaliteit, Maar er is meer! Zo vind je bij DE ballenzaak onder andere ook:

 
 

De beste keuze voor de beste keepershandschoenen

Bent u op zoek naar goede keepershandschoenen? Lees dan hieronder de tips voor de juiste keuze. Want keepershandschoenen uitkiezen is vaak een persoonlijke kwestie waarbij niet alleen de kwaliteit van de keepershandschoenen maar ook uw stijl van keepen een rol speelt.

 

De platte vinger keepershandschoenen

Keepershandschoenen db Classic

Uw keuze voor goede keepershandschoenen begint met het kiezen van de juiste naad voor de vingers. Deze kunnen op verschillende manieren genaaid worden. De meest simpele en meest gebruikte wijze van stikken is de platte vinger methode. De stiknaden van de vingers zijn in dit geval aan de zijkant te zien en geeft als resultaat een platte vinger. Dit zijn de meest gebruikte keepershandschoenen voor een keeper.

 

De rol vinger keepershandschoenen

Keepershandschoenen db Classic roll finger

Een andere methode om de vingers van de keepershandschoenen af te werken is de rol vinger methode. Hierbij wordt het latex om de vinger heen gerold wat een betere grip geeft dan een platte vinger. Deze handschoenen zijn meestal wel duurder. Goede rol vinger keepershandschoenen geeft vooral een betere grip bij het vangen van de bal. Deze eigenschap van keepershandschoenen is niet onbelangrijk voor een keeper.

 

Bescherm uw vingers met fingersave

Fingersave

Een ander belangrijk aspect voor het kiezen van de juiste handschoen is de eventuele fingersave. Het is nu eenmaal vervelend en soms zelfs schadelijk wanneer uw vingers omklappen bij het vangen of wegstoten van een bal. Daarom zijn veel keepershandschoenen tegenwoordig uitgerust met een fingersave. Toch moet het een weloverwogen keuze zijn om keepershandschoenen te nemen met fingersave. Door voor deze keepershandschoenen te kiezen, kiest u er ook voor om uw handen moeilijker te kunnen bewegen in de keepershandschoenen. Dit veroorzaakt dus ook automatisch dat u minder grip heeft op de bal. Het is dus uitermate geschikt voor de jongere keepers onder ons. Maar op een gegeven moment komt er een leeftijd dat je moet kiezen voor keepershandschoenen zonder fingersave om de absolute top te halen!

 

Waar kunt u uw handschoenen kopen?

Keepershandschoenen

Er zijn vele winkels in Nederland te vinden waar u uw keepershandschoenen kunt kopen maar een webshop is tegenwoordig wel de meest voordelige manier. U kunt bij ons informeren welke keepershandschoenen aanbevolen worden voor uw specifieke keepersstijl. Heeft u inmiddels een keuze kunnen maken? Dan kunt u uiteraard bij DE Ballenzaak uw favoriete keepershandschoenen bestellen.