db: Skills rf fs keepershandschoenen

Keepershandschoenen db SKILLS RF fingersave leverbaar in de maten 6 t/m 11 voor de prijs van € 47,95. Roll finger het foam van de handschoen is rond rondom de vingers hierdoor ontstaat meer vangoppervlak voor de keeper.

Wij adviseren altijd om een set  2 paar te kopen in een seizoen het is beter om 1 paar voor de training en het andere paar voor de wedstrijd te gebruiken. Deze keepershandschoenen hebben een optimale grip onder zowel natte als droge omstandigheden. Zijn voorzien van fingersave voor een juiste bescherming van de vingers. Gemaakt van het beste latex supergrip en perfecte pasvorm.

De band van de keepershandschoen is gemaakt van Neoprene, dat zorgt ervoor dat de band veel sterker is. Neoprene is namelijk een synthetisch rubber. Het is zacht en soepel en het is ook nog eens stevig wat weer ten goede komt aan de levensduur van de keepershandschoenen. Je zal zien dat vele merken erop over gaan schakelen en wat is er dan mooier dat je kan zeggen, bij db hebben ze dat al lang.

We zijn namelijk altijd op zoek om te vernieuwen en er voor te zorgen dat we meegaan met de tijd. Daarom adviseren wij van db als je de mogelijkheid hebt om te kiezen is neopreen als polsband door ons zeker een juiste keus.

 

Bestel hier...