Schoolkinderen: ''het was een SUPERDAG''

Superdag

Wij bij DE Ballenzaak hebben vorig jaar een leuk experiment gedaan. We wilde weten wat de kinderen zelf van onze ballen vinden. Dus wat doe je dan? Precies geef elk kind een db bal en laat ze er een gehele dag mee spelen. Ze mochten zelf met de db ballen doen wat ze wilde! Het meeste wat er mee gedaan werd, was natuurlijk een lekker potje voetballen tegen elkaar. Maar ook ''een-keer-aanraak'' tegen de muur was populair. Verder hebben we nog spelletjes voorbij zien komen als: overkoppen, overschieten en paaltjes voetbal. En het leukste was, dat de leraren ook fanatiek en enthousiast mee deden. 

Aan het einde van de dag stelde we aan alle kinderen de vraag wat ze van de ballen vonden. Eigenlijk iedereen was laaiend enthousiast. Toen hebben we besloten dat iedereen de db bal mocht houden. En wat waren ze er blij mee! Nu een jaar later zijn we weer een kijkje komen nemen en wat bleek... Letterlijk iedereen had nog zijn of haar db bal! En dat is niet alleen leuk voor de kinderen maar ook zeker voor de leraren!

De directrice zei tegen ons: De kwaliteit is perfect. Na een jaar zijn ze nog steeds goed en zo hoeven wij niet zo vaak nieuwe meer te kopen. We hebben een maand geleden db ballen besteld om te gebruiken tijdens het gymen en ik kwam erachter dat de prijs in verhouding tot de kwaliteit wel heel goedkoop!

Wij bij DE Ballenzaak zijn heel blij om dit soort dingen te zien. Het is altijd fijn om een kind blij te zien met een bal. We doen dan ook ons uiterste best om de kwaliteit op het hoogste niveau te houden. En niet onbelangrijk... om het voor de ouders, leraren en trainer betaalbaar te houden.