U hebt niets in uw winkelmandje.

Subtotaal: € 0,00

Hoger onderwijs

Speciaal voor het Hoger onderwijs heeft DE Ballenzaak uitgebalanceerde sportballenpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn volledig afgestemd op het gebruik en de leeftijd van de leerlingen en worden vanzelfsprekend aangeboden inclusief onze populaire db-sportballentas.

9 db Competition IMS Approved voetballen

Deze International Matchball Standard (IMS) voetbal is van ongeëvenaarde kwaliteit. Zeer gewild bij verenigingen en scholen die voorzien willen worden van het allerbeste hightech materiaal, dat voldoet aan alles wat men van een absolute topvoetbal mag verwachten. Tested by PFI en overeenkomstig alle eisen van het FIFA Quality Concept. Hoogglans toplaag, dubbel gelamineerd, extra gesealed en zeer duurzaam. Kortom: de matchball bij uitstek!

Prijs per stuk €49,95 .

En dan nu de beste aanbieding voor dit schooljaar: 9 stuks db Competition IMS Approved voor de prijs van €216,00 excl. BTW gratis verzending binnen Nederland.

Gratis ontvangt u de db sportballentas bij u bestelling .

Onderstaand kunt u dit pakket online bestellen en anders via contactformulier dan sturen wij u het pakket op rekening. (Gaarne bij de notitie vermelden om welk pakket het gaat) Natuurlijk is een andere samenstelling altijd mogelijk neem gerust contact met een van onze medewerkers op.

 

Voetbal db IMS Approved

Voetballentas IMS Approved

Normale prijs: € 551,50

Special Price € 261,50

Referenties

Je ontvangt de beste deals direct in je inbox.