U hebt niets in uw winkelmandje.

Subtotaal: € 0,00

Caps met logo custom-made

Bij DE Ballenzaak kun je je eigen caps ontwerpen. DE Ballenzaak produceert de hoogste kwaliteit caps.
Alle modellen zijn mogelijk. Baseball caps, snapbacks, trucker caps. Je kan kiezen uit verschillende caps om zelf te ontwerpen, zowel het model als de kleur. 

Bedrijfscaps
Het ontwerpen van caps voor een bedrijf is een perfecte manier om je zichtbaarheid te vergroten. Caps bij DE Ballenzaak geven een professionele en luxe uitstraling.
Borduren geeft meer kwaliteit en een langere levensduur dan bedrukken. Caps voorzien van logo is een origineel geschenk. Dit levert meer zichtbaarheid en een betere investering op.
Mocht je vragen hebben, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar.

De cap is een product dat de drager tegen de zon beschermt maar is ook een echte mode-item geworden.
Wij bieden bedrijfscaps in alle populaire modellen zoals baseball caps, snapbacks, trucker caps, stretch-fit caps, ieder model is mogelijk.

Caps met logo verkrijgbaar vanaf 300 stuks. Let op, de levertijd van de caps is 6-8 weken.  


Assortiment
Wij hebben het assortiment, jij hoeft alleen nog je favoriete pet uit te zoeken. Laat u inspireren door het uitgebreide assortiment caps.

db caps custom-made
db caps custom-made 

 

  db caps custom-made


Ontwerpen
We borduren onze caps met nieuwe, ultramoderne apparatuur, waardoor je pet gegarandeerd geborduurd wordt met de hoogste kwaliteit. Er zijn vele manieren om de caps te ontwerpen. Zo kun je kiezen tussen 3D embossing, een rubberen badge, PU bagde, metalen badge enzovoort.

db caps custom-madedb caps custom-made
Er zijn ook veel soorten sluitingen mogelijk bij caps. De meest voorkomende zijn de caps met metalen sluiting of gesp en de druksluiting.

db caps custom-made


Bij DE Ballenzaak werken wij de caps af tot in de details. Zo is de binnenkant voorzien van uw logo’s op de naden, zweetband en zelfs de gesp is voorzien van uw logo.  Uiteraard helpen wij graag met het ontwerpen van de caps. Neem hiervoor contact met ons op. 

Telefoon

+31 (0)7 03 176 622

E-mail

info@deballenzaak.nl

Van jong tot oud, iedereen draagt caps. Caps bij DE Ballenzaak zijn gegarandeerd een succes. Populair bij vele bedrijven, maar ook zeker bij sportverenigingen, organisaties en evenementen.

Referenties

Je ontvangt de beste deals direct in je inbox.