U hebt niets in uw winkelmandje.

Subtotaal: € 0,00

Betalen

Bij DE Ballenzaak winkelt u veilig. We maken gebruik van de consumentvriendelijke en vertrouwde online betaalmethode IDEAL en PayPal. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij deze online betaalmethode wordt uw betaling direct verwerkt en kunnen wij uw order meteen in behandeling nemen. Onderstaand treft u een korte uitleg aan over de betaling.

Betalingstraject
Betalen gaat heel eenvoudig bij DE Ballenzaak.

Stap 1: U heeft een product besteld (zie hierboven, bij bestellen stap 1 t/m 4)
Stap 2: U Klikt vervolgens op checkout rechtsboven in het menu.
Stap 3: U vult vervolgens de gevraagde gegevens in. De gegevens met een * zijn verplicht
Stap 4: U klikt op de button "Bestelling afronden" 
Stap 5: Selecteer uw Bank en druk op de button "Ga verder"


Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en DE Ballenzaak wordt geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

Account

U kunt uw eigen account aanmaken als u de hierboven genoemde stappen 1 t/m 3 volgt. U zet dan een vinkje voor de tekst "Maak een account aan voor uw volgende bezoek". Het enige wat u nu nog hoeft te doen is een wachtwoord in te vullen. Als u nu uw bestelling afrond, kan u inloggen met het zojuist aangemaakte account op onze site. Rechtsboven in het menu klikt u nu op "Log In". U hoef nu alleen uw E-mailadres en wachtwoord in te vullen en te klikken op "Inloggen". U kan nu precies zien wat u besteld heeft, en als u bij uw toekomstige bestelling inlogt, hoeft u de verzendgegevens niet nogmaals in te vullen.

Veilig betalen
De betalingsgegevens die u doorgeeft om de betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door DE Ballenzaak worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Alle betaalmethodes worden via een beveiligde lijn naar de Payment Provider Bibit Internet Payments geleid. Op dat moment wordt u doorgeschakeld van de website www.deballenzaak.nl naar het gerenommeerde Internet betalingssysteem Bibit. Zodra Bibit uw betaling ontvangen heeft, krijgen wij een akkoord binnen en zullen wij uw bestelling verwerken.

Bezorgen

PostNL

DE Ballenzaak levert uit eigen voorraad, waardoor uw bestelling snel bezorgd kan worden. Hiervoor geldt dat als u op werkdagen voor 12.00 uur besteld en betaald heeft, het pakket dezelfde dag nog verzonden wordt. Het pakket word meestal de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Deze levertijd is echter indicatief en u kunt er geen rechten aan ontlenen.

We geven uw pakket ter bezorging mee aan PostNL. Wanneer u niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bij u aanbiedt zal PostNL uw pakket nogmaals aanbieden. Wanneer uw pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijgt u een kennisgeving van PostNL, waarop vermeld staat waar u het pakket af kunt halen (dichtstbijzijnde postkantoor). Zo hoeft u niet speciaal voor uw pakket thuis te blijven !

Referenties

Je ontvangt de beste deals direct in je inbox.