U hebt niets in uw winkelmandje.

Subtotaal: € 0,00

Keepershandschoenen

Keepershandschoenen

Hier vind je alle Keepershandschoenen van DE Ballenzaak! Natuurlijk zijn ze stuk voor stuk van TOP Kwaliteit! en ook nog eens Nergens in Nederland goedkoper!

De keeper is kansloos als je in de goal staat zonder keepershandschoenen. Wij van DE ballenzaak hebben een assortiment van keepershandschoenen waarin we een ieder kunnen voorzien, van de juiste keepershandschoenen.

Keepershandschoenen ze zijn te koop in diverse uitvoering: platte vinger, roll finger, fingersave. db heeft keepershandschoenen in alle soorten. Wij van db werken uitsluitend met de beste materialen en kiezen ervoor om ook te gaan voor, de beste prijs keepershandschoenen.

Het kopen van keepershandschoenen is niet altijd eenvoudig. De keus is groot en er zijn veel soorten. U mag ons altijd bellen voor advies , we geven graag tips. De visie verliezen we nooit uit het oog , we gaan voor de beste kwaliteit keepershandschoenen en voor de beste prijs keepershandschoen. Je db keepershandschoenen onderhouden is belangrijk , om de kwaliteit van de keepeshandschoenen te behouden. Het voordeel is dat ze hierdoor langer mee gaan. Op de pagina onderhoud en gebruik van db keepershandschoenen staan ook nog handige tips. Klik hiervoor op de link onderhoud keepershandschoenen 

Op de onderstaande video ziet u de nieuwe verpakking voor de db classic en hoe u de juiste maat bepaald voor db keepershandschoenen.

U meet de hand vanaf de handpalm t/m de top middelvinger. Is dit minder dan 14 cm: maat 3, minder dan 15 cm: maat 4, minder dan 16 cm: maat 5, minder dan 17,2 cm: maat 6, minder dan 18,2 cm: maat 7, minder dan 19,4 cm: maat 8, minder dan 20,4 cm: maat 9, minder dan 21,5 cm: maat 10, minder dan 22,6 cm: maat 11.

 

De nieuwe keepershandschoenen db SKILLS CT 1zijn nu te koop en in twee uitvoering leverbaar met fingersave en ook zonder fingersave uitvoering leverbaar verkrijgbaar in de maten 7,8, 9 10 en maat 11.

 - 50% db SKILLS YP Maat 11

- 50% db SKILLS YP Maat 11

Normale prijs: € 69,95

Special Price € 34,95

db SKILLS NO GOAL

db SKILLS NO GOAL

€ 75,00
db SKILLS Eleven

db SKILLS Eleven

€ 69,95
db SKILLS YP Junior

db SKILLS YP Junior

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 19,95

Referenties

Je ontvangt de beste deals direct in je inbox.