U hebt niets in uw winkelmandje.

Subtotaal: € 0,00

DE Ballenzaak stond bij de oprichting synoniem voor de leverancier van “de beste ballen voor de beste prijs”. We leverden uitsluitend sportballen van de beste kwaliteit, waaronder voetballen, handballen, tennisballen, basketballen, volleyballen en golfballen.

Inmiddels is DE Ballenzaak uitgegroeid tot een bekend sportmerk en een gerenommeerde ontwerper, importeur en leverancier van hoogwaardige sportartikelen. Onze eigen merkartikelen met het bekende db-logo zijn een begrip geworden in binnen– en buitenland. Onze bedrijfsfilosofie blijft echter ongewijzigd:

“de beste sportartikelen voor de beste prijs”.

Merkartikelen zijn vaak onnodig duur en vaak vele malen duurder dan de productiekosten rechtvaardigen. Er zit, zo zou je kunnen zeggen, een meer dan forse merkbonus op. Niet verwonderlijk. Topsporters zijn idolen en worden met miljoenenverslindende campagnes gesponsord om vooral tieners, zeker in onze westerse wereld, ervan te overtuigen dat bedoelde merkartikelen noodzakelijk zijn. Voor vele ouders een ramp, omdat deze merkartikelen vaak te duur zijn om aan te schaffen en hun kinderen zich buitengesloten voelen. Ook sportverenigingen moeten vaak te diep in de buidel tasten om aan de merkendwang van de leden te voldoen.

Artikelen zijn vaak onnodig duur en vaak vele malen duurder dan de productiekosten rechtvaardigen. DE Ballenzaak stelt zich in haar filosofie lijnrecht op tegenover deze merkendwang en wel in het bijzonder tegenover het prijskaartje dat daar aan hangt. Sportartikelen dienen betaalbaar te zijn voor een ieder, zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit. “De beste sportartikelen voor de beste prijs” dient geen loze kreet te zijn en daar zijn we uitstekend in geslaagd.

We hebben grote fabrikanten aan ons kunnen binden die de hoogste kwaliteit sportartikelen kunnen produceren voor de beste prijs. Al deze fabrikanten zijn ISO 9002 gecertificeerd, zijn vrij van kinderarbeid en gebruiken de meest gangbare milieuvriendelijke productiemethoden en materialen.

Vanzelfsprekend zullen we er voor waken dat ook onze eigen merkartikelen te allen tijde betaalbaar blijven. We doen dat door alle overbodige kosten weg te snijden, geen dure reclamecampagnes te voeren en volledig te vertrouwen op mond-tot-mondreclame.

Met sportieve groet,

DE Ballenzaak

Referenties

Je ontvangt de beste deals direct in je inbox.