U hebt niets in uw winkelmandje.

Subtotaal: € 0,00

Bedrijven & instellingen

Voor bedrijven en instellingen ontwerpt en levert DE Ballenzaak sportballen met bedrijfsnamen en/of logo’s. Wij maken custom made sportballen.

dbcompetitionvoetballen

Deze ballen zijn bijzonder geschikt om uw bedrijf op een bijzondere manier blijvend bij uw klanten en prospects onder de aandacht te brengen. Omdat u kunt kiezen uit verschillende sportballen in diverse kwaliteiten* en kleurstellingen is het ontwerpen en fabriceren van deze ballen uiteraard maatwerk dat in nauw overleg met u als opdrachtgever zal worden afgestemd.

dbshellvoetbal2014dbvoetbalafastommyhilfigervoetbalconcordevoetbal

Graag zijn we bereid uw wensen in een persoonlijk gesprek met u te bespreken, zodat we u vrijblijvend een offerte op maat kunnen verstrekken.

*Promotieballen worden heden ten dage nog steeds aangeboden met een PVC-coating, omdat PVC (polyvinylchloride) goedkoop en eenvoudig te verwerken is. PVC bevat echter loodhoudende stoffen en is slecht voor het milieu. Bovendien zijn promotieballen waarin PVC is verwerkt van matige kwaliteit.

DE Ballenzaak levert om bovenstaande redenen geen promotieballen waarin PVC is verwerkt.

Tegenwoordig wordt voor de productie van kwalitatief hoogwaardige sportballen het voor het milieu veel minder schadelijke PU (polyurethaan) gebruikt.

DE Ballenzaak levert uitsluitend promotieballen waarin PU is verwerkt.

Dat komt niet alleen de kwaliteit van de promotieballen ten goede, maar ook het milieu. Wij geven u graag de beste voorzet , en natuurlijk de beste prijs. Vul het onderstaande emailformulier of bel ons op telefoonnummer 0703176622.

Wij horen graag van u.

Adres

Anthony Fokkerweg115

2316 ZJ Leiden

 

Telefoon

+31 (0)7 03 176 622

+31 (0)7 03 018 342


E-mail

info@deballenzaak.nl

 

 

Contact opnemen

* Verplichte velden

Powered by WebForms

Referenties

Je ontvangt de beste deals direct in je inbox.