U hebt niets in uw winkelmandje.

Subtotaal: € 0,00

Onderhoud en gebruik van db Keepershandschoenen

Onderhoud en gebruik van db Keepershandschoenen

Onderhoud keepershandschoenen

Om optimale grip te verkrijgen en te behouden, raden wij u aan om het handschoenlatex steeds NAT te maken en te houden voor wedstrijden en trainingen. Het latex mag NOOIT droog worden, dit ook om snelle slijtage tegen te gaan. Er is GEEN GARANTIE op latex slijtage.

Elke vorm van beschadiging zal de levensduur en de grip van de keepershandschoenen verkorten. Uw db keepershandschoenen zullen langer meegaan als u ze reinigt in lauw water (max. 30°C) en laat drogen op kamertemperatuur. Leg bij het drogen je handschoenen nooit op een warmtebron en doe ze zeker NIET in de droogtrommel. Bewaar de handschoenen op een droge plaats en let er op dat de latex delen elkaar niet raken. Bescherm uw handschoenen tegen directe UV stralen, fluorlampen enz. Omdat latex een natuurlijk product is, is de latex handpalm onderhevig aan natuurlijke schommelingen in de slijtvastheid. Daarom is elke vorm van garantie op slijtage uitgesloten. De db keepershandschoenen worden gemaakt volgens onze eigen kwaliteitsregels. Handschoenen die eventueel voor garantie in aanmerking komen worden eerst door onze service afdeling nagekeken.

Koop uw handschoenen nooit te klein of juist gepast.

Latexfoam is een natuurlijk product. Te kleine handschoenen geven te veel spanning met als gevolg dat het latex (vooral tussen de vingers) gaat scheuren. Keepershandschoenen voor het eerst gaan gebruiken. Kijk naar onderstaande video hoe je het beste kan omgaan met je nieuwe db keepershandschoenen.

 

Referenties

Je ontvangt de beste deals direct in je inbox.