U hebt niets in uw winkelmandje.

Subtotaal: € 0,00

Baseball caps

De baseball cap is een klassieke pet die zich kenmerkt door zijn gebogen klep en sportieve look. 
Een typische baseball cap zoals we hem kennen, wordt op de voorzijde geborduurd of bedrukt met een logo.

6 panel caps
Deze caps hebben 6 vlakken. Vaak zijn deze aan de voorkant extra verstevigd, waardoor deze 6 panels caps ideaal zijn om te borduren. We kunnen uw eigen logo of tekst in alle gewenste kleuren borduren.
De 6 panel caps zijn ook makkelijk verstelbaar waardoor deze voor iedere volwassene geschikt is. Voor kinderen hebben wij ook een junior modellen.

5 panel caps 
Deze caps hebben 5 vlakken, dit wil zeggen dat deze caps ideaal zijn om te bedrukken. 
Op de voorzijde loopt geen stiknaad, hierdoor kunnen wij gemakkelijk uw logo of tekts op de voorzijde van de caps bedrukken.  


db caps custom-madedb caps custom-made  db caps custom-made db caps custom-made db caps custom-madedb caps custom-made db caps custom-made db caps custom-madedb caps custom-madedb caps custom-made db caps custom-made db caps custom-made


Ontwerpen
We borduren onze caps met nieuwe, ultramoderne apparatuur, waardoor je pet gegarandeerd geborduurd wordt met de hoogste kwaliteit. Borduren geeft meer kwaliteit en een langere levensduur dan bedrukken. Er zijn vele manieren om de caps te ontwerpen. Zo kun je kiezen tussen 3D embossing, een rubberen badge, PU bagde, metalen badge enzovoort.

db caps custom-madedb caps custom-made

Er zijn ook veel soorten sluitingen mogelijk bij caps. De meest voorkomende zijn de caps met metalen sluiting of gesp en de druksluiting.

db caps custom-made

Bij DE Ballenzaak werken wij de caps af tot in de details. Zo is de binnenkant voorzien van uw logo’s op de naden, zweetband en zelfs de gesp is voorzien van uw logo.  Uiteraard helpen wij graag met het ontwerpen van de caps. Neem hiervoor contact met ons op. 

Telefoon

+31 (0)7 03 176 622

E-mail

info@deballenzaak.nl

db caps custom-made

 


Bedrijfscaps
Het ontwerpen van caps voor een bedrijf is een perfecte manier om je zichtbaarheid te vergroten. Caps bij DE Ballenzaak geven een professionele en luxe uitstraling. Caps voorzien van logo is een origineel geschenk. Dit levert meer zichtbaarheid en een betere investering op. Mocht je vragen hebben, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar.

De cap is een product dat de drager tegen de zon beschermt maar is ook een echte mode-item geworden.
Wij bieden bedrijfscaps in alle populaire modellen zoals baseball caps, snapbacks, trucker caps, stretch-fit caps, ieder model is mogelijk.

Caps met logo verkrijgbaar vanaf 300 stuks. Let op, de levertijd van de caps is 6-8 weken.  

Wij hebben het assortiment, jij hoeft alleen nog je favoriete pet uit te zoeken. Laat je inspireren door het uitgebreide assortiment caps.

Bekijk hier onze andere modellen:

Referenties

Je ontvangt de beste deals direct in je inbox.