U hebt niets in uw winkelmandje.

Subtotaal: € 0,00

Actie testpakket keepershandschoenen

Een doelman, doelverdediger of keeper is een speler die moet voorkomen dat de bal in het eigen doel terechtkomt. Een voetbalelftal heeft altijd één doelman in het veld staan. Natuurlijk adviseren wij dat een keeper(ster) het beste met een paar db keepershandschoenen in het doel kan staan. Wij van db zijn continu bezig om keepershandschoen beter te maken en te voorzien van de beste foam die er is. Veel keepers zijn blij en trots om db keepershandschoenen te dragen . Ga jij ook voor het beste? Kies dan voor db keepershandschoenen.

Wesley de RuiterMario KokMarcel Mul

Wesley de Ruiter                      Mario Kok                                 Marcel Mul

Zoals u op bovenstaande foto's kunt zien spelen niet de eerste de beste met db keepershandschoenen. Ook uw club kan gebruik maken van onze speciale clubaanbiedingen en de keepershandschoenen laten voorzien van clublogo.

 

Om u te overtuigen hebben we een testpakket samengesteld die we in clubuitvoering maken voor je . Je kan ze dan voor de club gaan testen of door de club laten testen.

Je hebt de keuze om 2 paar te bestellen in Maat 6 of 2 paar in Maat 9 voor de unieke prijs van € 70,00 voor 2 paar. Bestel vandaag nog je testsets. Nadat je de bestelling geplaats hebt stuur dan je clublogo in  EPS formaat naar info@deballenzaak.nl ovv je clubnaam, dan gaan we een ontwerp voor jullie maken . 

db SKILLS Eleven

db SKILLS Eleven

€ 69,95
db SKILLS NO GOAL Senioren pakket 10 paar

db SKILLS NO GOAL Senioren pakket 10 paar

Normale prijs: € 750,00

Special Price € 469,50

db SKILLS NO GOAL Junioren pakket 10 paar

db SKILLS NO GOAL Junioren pakket 10 paar

Normale prijs: € 490,00

Special Price € 299,50

Referenties

Je ontvangt de beste deals direct in je inbox.