U hebt niets in uw winkelmandje.

Subtotaal: € 0,00

Snapbacks

Deze noemen we een snapback omdat de cap een “snap” geluid maakt als je hem openmaakt. De snapbacks zijn de laatste jaren weer steeds populairder als fashion item. Ook staat de snapback bekend om zijn platte klep.

db caps custom-made db caps custom-made db caps custom-made db caps custom-made db caps custom-madedb caps custom-made db caps custom-made db caps custom-made  db caps custom-made db caps custom-madedb caps custom-madedb caps custom-made


Ontwerpen

We borduren onze caps met nieuwe, ultramoderne apparatuur, waardoor je pet gegarandeerd geborduurd wordt met de hoogste kwaliteit. Borduren geeft meer kwaliteit en een langere levensduur dan bedrukken. Er zijn vele manieren om de caps te ontwerpen. Zo kun je kiezen tussen 3D embossing, een rubberen badge, PU bagde, metalen badge enzovoort.

db caps custom-madedb caps custom-made

Er zijn ook veel soorten sluitingen mogelijk bij caps. De meest voorkomende zijn de caps met metalen sluiting of gesp en de druksluiting.

db caps custom-made

Bij DE Ballenzaak werken wij de caps af tot in de details. Zo is de binnenkant voorzien van uw logo’s op de naden, zweetband en zelfs de gesp is voorzien van uw logo.  Uiteraard helpen wij graag met het ontwerpen van de caps. Neem hiervoor contact met ons op. 

Telefoon

+31 (0)7 03 176 622

E-mail

info@deballenzaak.nl

db caps custom-made


Bedrijfscaps
Het ontwerpen van caps voor een bedrijf is een perfecte manier om je zichtbaarheid te vergroten. Caps bij DE Ballenzaak geven een professionele en luxe uitstraling. Caps voorzien van logo is een origineel geschenk. Dit levert meer zichtbaarheid en een betere investering op. Mocht je vragen hebben, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar.

De cap is een product dat de drager tegen de zon beschermt maar is ook een echte mode-item geworden.
Wij bieden bedrijfscaps in alle populaire modellen zoals baseball caps, snapbacks, trucker caps, stretch-fit caps, ieder model is mogelijk.

Caps met logo verkrijgbaar vanaf 300 stuks. Let op, de levertijd van de caps is 6-8 weken.  

Wij hebben het assortiment, jij hoeft alleen nog je favoriete pet uit te zoeken. Laat je inspireren door het uitgebreide assortiment caps.

Bekijk hier onze andere modellen:

Referenties

Je ontvangt de beste deals direct in je inbox.