Marinus Dijkhuizen wordt vandaag om 9.30 uur gepresenteerd als de nieuwe hoofdtrainer van NAC Breda. Met Dijkhuizen denkt de clubleiding van NAC de ideale trainer aan te stellen, die de Brabanders terug kan loodsen naar de eredivisie.

NAC was al een tijdje in gesprek met Dijkhuizen. Zelf was Dijkhuizen ook positief gestemd over de manier waarop NAC de zoektocht naar een nieuwe trainer aflegde.

Dijkhuizen heeft in het verleden bewezen goede prestaties te kunnen leveren met beperkte middelen en voelt zich allerminst beschadigd na zijn kortstondige avontuur bij het Engelse Brentford. NAC bezet de zesde plaats in de Jupiler League

Ontslag 

Na twee seizoenen bij de Rotterdammers werd op 1 juni 2015 bekend dat Dijkhuizen met ingang van het seizoen 2015/2016 aangesteld werd als manager van Brentford, waar hij Mark Warburton opvolgde. Hier werd hij na negen speelronden ontslagen. Brentford stond op dat moment negentiende van de 24 clubs in de Championship en in de League Cup was het uitgeschakeld door het twee divisies lager spelende Oxford United.

Dijkhuizen