Warner Hahn heeft veel vertrouwen in zijn eigen kunnen. De doelman van Feyenoord moet de concurrentiestrijd aangaan met Kenneth Vermeer en is natuurlijk ook mee met de Rotterdammers op trainingskamp naar het Oostenrijkse Seefeld.

Teleurgesteld Feyenoord krijgt frisse 'nieuweling': "Hij kan veel aan me hebben"

 

Feyenoord won woensdag met speels gemak van Kematen: 1-8. Toch was het tegendoelpunt een doorn in het oog van Hahn. "Voor mij is zo'n doelpunt een grote smet op de avond. Als keeper weet je dat het in dit soort wedstrijden met weinig tegenstand lastig is om je te onderscheiden, omdat je niet veel te doen krijgt. Desondanks wil ik mijn taak zo goed mogelijk uitvoeren en dan is een tegendoelpunt vervelend", zei de goalie op de clubsite.

Hahn maakte vorig seizoen een goed seizoen door met PEC Zwolle, terwijl Feyenoord teleurstelde. "Na het voor Feyenoord teleurstellende slot van vorig seizoen, merk ik dat de jongens uit zijn op eerherstel. Er wordt hard getraind en iedereen is gebrand om zich te laten zien, zeker ook hier op trainingskamp. We hebben een goede mix van ervaren spelers en jonge talenten. De jongens die vanuit de A1 zijn aangesloten kunnen hartstikke goed voetballen. Het is aan ons om samen een hecht team te vormen en prestaties te gaan neerzetten."

Hahn moet proberen om Vermeer af te troeven. "Kenneth barst van de ervaring, hij heeft Champions League gespeeld en interlands achter zijn naam staan. Dat betekent dat ik van hem kan leren, terwijl hij ook veel aan mij kan hebben. Daarom zie ik concurrentie ook niet als iets negatiefs. We beschikken over een kwalitatief sterke selectie, als er iemand wegvalt gaat het niveau niet direct naar beneden."