PSV laat Georginio Wijnaldum scan ondergaan

 Georginio Wijnaldum

PSV maakt zich zorgen over de fysieke gesteldheid van Georginio Wijnaldum. De aanvoerder van de PSV Eindhoven moest zich afgelopen week afmelden voor Oranje, wegens opspelende knieklachten. De middenvelder zal vandaag (maandag 13-10-2014) onderworpen worden aan een mri-scan, die uitsluitsel moet geven over de oorzaak van de pijn.

De knieproblemen van Georginio Wijnaldum kwamen niet abrupt tot stand op de training waar hij uitviel. Hij kampte al een aantal dagen met een pijnlijke knie en tijdens de trainingssessie van zaterdag ging de pijn van kwaad tot erger. Een fikse streep door de rekening voor de international, aangezien hij vorig seizoen maar liefst zeven maanden buitenspel stond vanwege een slepende rugkwetsuur.

PSV hoopt dat de schade meevalt, aangezien het de absentie van Georginio Wijnaldum zeer slecht kan gebruiken. Memphis Depay, Oscar Hiljemark, Abel Tamata en Stijn Schaars zijn ook uit de roulatie. Per slot van rekening zijn verdedigers Jeffrey Bruma en Joshua Brenet komende zaterdag geschorst, voor de competitiewedstrijd tegen AZ.